Handleiding Photo Safe Y20

Uw hulpgids

Uw Photo Safe Y20

Inhoudsopgave

Inhoud
Installatie
Basisfuncties
Handige tips
Technische informatie

Installatie

De installatie van de Photo Safe Y20 kan op 2 manieren gebeuren; op de computer, of op de telefoon.
We beschrijven beide opties voor u, waarbij we voor de telefoon zowel de iOS van de Apple-telefoons tonen, als we de Android-installatie voor de meeste overige telefoons, zoals bijvoorbeeld Samsung, Huawei, Oppo en Xiaomi.

Installatie op de computer (PC/Laptop): Sluit de Photo Safe Y20 aan op een USB poort van uw computer. De Photo Safe Y20 is nu klaar voor gebruik!
Installatie op de iOS: Sluit de Photo Safe Y20 via uw aansluiting aan op uw telefoon. Waarschijnlijk zal uw telefoon nu aangeven dat u de applicatie ‘Y-Disk’ moet installeren voor u verder gaat. Dit kunt u laten installeren. Mocht de melding niet automatisch in beeld komen, zoek dat in de AppStore naar de applicatie ‘Y-Disk’ en download deze.
Installatie op Android: Sluit de Photo Safe Y20 via uw aansluiting aan op uw telefoon. Uw telefoon zal de Photo Safe Y20 automatisch herkennen als USB-opslag.

Basisfuncties

Druk voor ongeveer 1 seconde op de bestanden die u wilt selecteren in uw bestandsbeheer. Vervolgens verplaatst u deze bestanden naar de USB Disk. De ene telefoon zal het verplaatsen noemen, waar een ander het wellicht overzetten noemt.
Het is hierbij belangrijk dat u uw bestanden benadert via “Bestandsbeheer”. Via uw map “Foto’s” of “Galerij” lukt het bij vele telefoons niet om bestanden te verplaatsen. Als u uw telefoon in het Nederlands heeft ingesteld, zal de map “Bestandsbeheer” heten, bij Engelse telefoons heet de map vaak “My Files”.

Handige tips

- Wacht geduldig af met de verbinding. Uw telefoon zal enige seconden nodig kunnen hebben om de Photo Safe Y20 te herkennen. Lukt het niet om verbinding te maken? Probeert u de connectie eens te maken door de Photo Safe Y20 om te draaien en opnieuw in uw aansluiting te plaatsen.
- Wees voorzichtig met wat u downloadt. De Photo Safe Y20 wordt veelal gebruikt voor de opslag van zelfgemaakte foto’s, video’s en documenten, maar wees voorzichtig met gedownloade bestanden. Zorg dat u altijd weet wat de oorsprong van uw download is, om schade door bijvoorbeeld een virus aan uw Photo Safe Y20, uw telefoon of computer te voorkomen.

Technische informatie

• Productafmetingen: 52 x 22 x 8 mm
• Gewicht: 19 gram
• Opslagruimte: 32 GB
• Voor IOS: vanaf iPhone 5
• Voor iPod4/iPad4/Air/Mini/Mini2/Pro/Mac
• Voor Android: Vanaf Samsung S3 en de Note 2
• Computersystemen compatibiliteit: vanaf Windows XP / vanaf Linux 2/ vanaf iOS 8 / vanaf Android 5.1
• Documenten format: txt/doc/ppt/xls/xlsx/pdf
• Muziek format: mp3/wma/wav/m4a/aac/m4r/ogg
• Video format: mov/mpg/vob/wmv/rmvb/avi/mp4/mkv/flv/3gp/rm
• Afbeelding format: jpg/jpeg/png/gif/bmp/tif/tiff

Veel plezier met uw Photo Safe Y20!